Hyppää sisältöön

Palvelun irtisanominen

BittivirtaAlle minuutti

Palvelun irtisanominen

Ikävää kuulla, että ajatuksissasi on tuotteen irtisanominen. Ymmärrämme kuitenkin, jos haluat irtisanoa tilauksesi, sillä aina kaikki ei mene suunnitellusti tai elämäntilanne muuttuu.

Toivomme, että saisimme palvelun irtisanomisesta ilmoituksen, sillä se helpottaa meidän työtämme. Emme kuitenkaan vie perintään laskuja, jotka ovat ennakkoon maksettuja, mutta jos maksat palvelusi käytön jälkeen, lähetämme laskut perintään (yleensä vain yritykset).

Välitön irtisanominen

Jos valitset välittömän irtisanomisen, palvelu perutaan ja poistetaan palvelimilta välittömästi. Tämä tarkoittaa - että et pääse palveluun enää ja kaikki tiedostot poistetaan palvelimiltamme.

Paypal-maksutapa

Mikäli maksat laskusi PayPalin automaattisella maksulla, saatat joutua käsin perumaan automaattisen maksuprofiilin. Tämä yleensä onnistuu asiakasalueemme palvelun irtisanomispainikkeella, joka sijaitsee palvelun hallintasivulla. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan automaattisen maksuprofiilin tilan PayPalista, sillä PayPalin maksuprofiilit eivät aina toimi odotetusti.

Osittainen hyvitys

Jos olet valinnut irtisanoa palvelun välittömästi, voimme palauttaa jäljellä olevaa aikaa vastaavan summan. Emme hyvitä jo palvelussa käytettyä aikaa. Saadaksesi hyvityksen, sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.