Hyppää sisältöön

Optioiden päivittäminen

BittivirtaAlle minuutti

Optioiden päivittäminen

Voit päivittää palvelusi optioita lennossa, eli kesken tilauskauden. Jos käytössäsi on palvelu, joka maksaa 10€/kk ja päivität palvelun 15 päivää tilauksen jälkeen palvelun option, joka maksaa 10€/kk enemmän - maksat vain 5€, sillä olet jo käyttänyt osan kuukaudesta palvelussasi. Maksat seuraavalla laskulla 20€/kk, joka on palvelun oikea summa. Maksat siis vain ajasta, jota käytät.

Palvelun päivittäminen tapahtuu sivuillamme, kun kirjaudut asiakasalueelle, siirryt "Palveluni" » "Palveluni" ja valitset palvelun, jonka haluat päivittää. Palvelun tiedot-sivulla vasemmassa palkissa, kohdassa "Toiminnot" valitse "Vaihda optioita".

Valitse haluamasi optiot ja klikkaa "Jatka".

Noudata sivuston näyttämiä ohjeita ja maksa luotu lasku. Palvelusi päivitetään heti, kun maksusi on vahvistunut. Mikäli kuitenkin palvelu ei automaattisesti vahvistu, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin autamme!

Hinnoittelu

Huomaathan, että päivityksen summa on pienempi, kuin sivustollamme listattu hinta - sillä listahintamme ovat kuukauden hintoja. Näissä hinnoissa on huomitu vain jäljellä oleva aika.