Skip to main content

Tilisiirtolasku

Tilisiirtolasku on maksutapana käytettävissä yrityksille, jotka pyytävät ja tarvitsevat sen. Tilisiirtolaskun hinta on 10 €/lasku + alv, eli 12,40 €. Lasku toimitetaan sähköpostitse ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä. Laskun maksamisen jälkeen tilaus käsitellään ja toimitetaan.

Tilisiirron pitäisi varmistua muutamassa minuutissa, mutta pankista riippuen se voi kestää jopa 1-2 arkipäivää. Jos maksu ei kirjaudu 10 minuutissa, voit pyytää asiakaspalvelua hyväksymään tilauksen manuaalisesti, jolloin palvelun asennus aloitetaan heti, kun asiakaspalvelu on hyväksynyt tilauksen.

Maksaessasi uusiutuvia palveluita, huomaathan että palvelumme ovat pääosin etukäteen maksettavia ja tilisiirron on oltava aina perillä Bittivirra ennen eräpäivää. Jos lasku on erääntynyt, mutta maksua ei ole kirjautunut, palvelu saattaa sulkeutua automaattisesti ja se avataan uudelleen automaattisesti, kun maksu on kirjattu. Laskun ollessa myöhässä 7 päivää, se poistetaan pysyvästi. Lasku kannattaa maksaa ajoissa, jotta palvelu pysyy käytössä - mielellään jo heti sen saavuttua.

Ulkomaalainen tilinumero

Bittivirran tilinumero on ulkomaalainen, Liettualainen IBAN-tilinumero. Bittivirta on valinnut Liettualaisen pankin, koska se on nopeampi maksujen käsittelyyn ja edullisempi kuin suomalainen pankkipalvelu. Bittivirran pankki on Revolut Bank UAB, joka on Liettualainen pankki. Jos olet kiinnostunut itse pankista, voit lukea lisää heidän yrityspankkipalveluista.

Tilin tiedot

  • Vastaanottaja: Bittivirta
  • IBAN: (näkyy laskussa)
  • BIC: REVOLT21
  • Vastaanottajan osoite: Sointulantie 7 C 31 37600 Valkeakoski Pirkanmaa, Finland
  • Pankki/maksuinstituutio: Revolut Bank UAB
  • Pankki/maksuinstituution osoite: Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania
Mielipiteesi ohjeesta
Jaa tämä artikkeli