Hyppää sisältöön

Automaattimaksut

Voit maksaa palvelut joko etukäteen ostamalla kredittejä tai lisäämällä maksukortin tilillesi, jolloin veloitamme maksut automaattisesti maksukortiltasi.

Maksukortin tilille lisääminen on kaikista varmin tapa maksaa palvelut luotettavasti, turvallisesti ja automaattisesti. Voit silti koska tahansa perua tilauksen sivuiltamme tai pyytämällä asiakaspalveluamme perumaan tilauksen.

Vaiheet
Automaattimaksujen käyttöönotto maksukortille
1

Kirjaudu sisään portal.bittivirta.fi-alustalle osoitteessa https://portal.bittivirta.fi/login

2

Siirry maksutavat-sivulle

3

Lisää uusi maksukortti valitsemalla Lisää uusi maksukortti ja vahvista pankkikortin lisääminen pankkiisi aukeavassa ikkunassa.

4

Vaihda maksukortti oletusmaksutavaksi (käytetään uusissa tilauksissa)

Automaattimaksut maksukortilla

Lisäksi jokaisella tilauksella on oma oletusmaksutapa. Jos haluat vaihtaa palvelun maksutavan - ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin vaihdamme maksutavan puolestasi.

Jokaisella laskulla on myös erikseen oma maksutapa. Näinollen jos saat laskun väärälle maksutavalle - voit vaihtaa laskun maksutavan sen maksusivulla.

Maksukorttimaksut meille välittää Stripe, Inc. joka saattaa esiintyä jossakin vaihteessa maksuja. Veloitusten pitäisi kuitenkin näkyä pankkikortillasi viestillä "BIV.FI#", joka päättyy maksetun laskun numeroon.

Automaattimaksut asiakastilin krediteillä

Voit maksaa palveluita myös ostamalla kredittejä. Tällöin sinun on kuitenkin lisättävä käsin ajoittain asiakastilillesi kredittejä. Esimerkiksi, jos käytössäsi on palvelu, joka maksaa 7,35 euroa kuukaudessa ja haluat maksaa palvelun 4 kuukauden ajalle - tulee sinun tallettaa 29,40 euroa kredittejä.

Löydät lisää tietoa kredittien ostamisesta täällä: Etukäteismaksu

Mielipiteesi ohjeesta
Jaa tämä artikkeli