Hyppää sisältöön

Optioiden päivittäminen

Voit päivittää palvelusi optioita lennossa, eli kesken tilauskauden. Jos käytössäsi on palvelu, joka maksaa 10€/kk ja päivität palvelun 15 päivää tilauksen jälkeen palvelun option, joka maksaa 10€/kk enemmän - maksat vain 5€, sillä olet jo käyttänyt osan kuukaudesta palvelussasi. Maksat seuraavalla laskulla 20€/kk, joka on palvelun oikea summa. Maksat siis vain ajasta, jota käytät.

Vaiheet
Palvelun optioiden päivittäminen
1

Kirjaudu käyttäjätilillesi osoitteessa portal.bittivirta.fi/login

2

Siirry "Palveluni" » "Palveluni" ja valitse palvelu, jonka optioita haluat päivittää. Valitse "Toiminnot"-sivupalkissa "Vaihda optioita".

3

Valitse haluamasi optiot ja klikkaa Jatka:

4

Noudata sivuston näyttämiä ohjeita ja maksa luotu lasku. Palvelusi päivitetään heti, kun maksusi on vahvistunut. Mikäli kuitenkin palvelu ei automaattisesti vahvistu, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin autamme!

⚠️ Virtuaalipalvelimen päivitys Jos päivität virtuaalipalvelintasi, sammuta palvelimesi ennen kun tilaat päivityksen. Jos palvelimesi on päällä ja tilaat päivityksen, palvelimesi ei päivity automaattisesti. Kun olet tilannut päivityksen älä käynnistä palvelinta, vaan odota, että se käynnistyy itsekseen. Päivitys kestää minuutista puoleen tuntiin riippuen päivityksen koosta ja siitä, siirretäänkö palvelimesi toiselle fyysiselle palvelimelle.

Hinnoittelu

Huomaathan, että päivityksen summa on pienempi, kuin sivustollamme listattu hinta - sillä listahintamme ovat kuukauden hintoja. Näissä hinnoissa on huomitu vain jäljellä oleva aika.

Mielipiteesi ohjeesta
Jaa tämä artikkeli